MiPK KOHTAA KOTIAVAUKSESSA LPS:N

Ottelu: MiPK-LPS
Sarja: Kakkonen A – lohko
Pvm: torstai 10.5.2017 klo 16.00
Kenttä: Hänski TN

Otteluennakko:

Kakkosen A lohkossa on pelattu täydet kaksi ottelukierrosta. Ilman pisteitä ns. nollakerhossa on kolme joukkuetta, joista torstaina lämpimässä Hänskin montussa kohtaavat sijalla 11. oleva MiPK ja sijalla 12. majaileva LPS. Varmaa on siis se, että vähintään toinen joukkue avaa pistetilinsä tällä pelattavalla kolmannella ottelukierroksella. Edellisellä kierroksella MiPK koki tappion Gnistanin vieraana lukemin 3-1 ja LPS kärsi kotitappion toiselle sarjanousijalle FC Vaajakoskelle lukemin 0-6. Gnistan-MiPK ottelusta Kissojen jättämä vastalause on Palloliiton käsittelyssä ja tähän odotetaan päätöstä reilun viikon sisään.

Selvää on, että kotijoukkue lähtee kotiavaukseen täysin purjein hakemaan avausvoittoaan tasaisessa lohkossa.

– Meidän täytyy puolustaa joukkueena vielä paremmin, kuin kahdessa edellisessä ottelussamme, joissa laskimme yhteensä 5 maalia. Se on yleensä liikaa ottelujen voittamiseen. Molemmissa otteluissa olemme luoneet nähdäkseni riittävän määrän maalipaikkoja voittaaksemme, mutta nämä pitää konkretisoida myös maaleiksi, painottaa päävalmentaja Janne Moilanen ottelun aattona.

MiPK:n ottelun kokoonpano lukitaan torstain aamutreenien jälkeen. Varmuudella poissa on jo Gnistan pelin väliin loukkaantumisen vuoksi jättänyt brasilialainen Ronnie ( de Andrade Francisco ). Gnistan ottelussa pelikiellon kärsinyt Jesse Putkonen on jälleen pelikelpoinen.

– Onneksi meillä leveyttä riittää eri vaihtoehtoihin kokoonpanoon, joten luottavaisin mielin lähdemme kotivoittoa tavoittelemaan, toteaa Moilanen.

Tervetuloa kannustamaan MiPK kotivoittoon aurinkoiseen Hänskiin !