MiPK KOHTAA FC LEGIRUS INTERIN HÄNSKISSÄ

Ottelu: MiPK – FC Legirus Inter
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: sunnuntai 10.9.2017 klo 18.30
Kenttä: Hänski ( TN )

Otteluennakko:

Pallo-Kissojen kaksi viimeistä kotiottelua tällä kaudella pelataan Mikkelin kaupungin päätöksellä Urskin sijaan Hänskissä. Siirtojen syynä on ns. vaiheessa oleva Urskin yleisurheilun suorituspaikkojen remontti. Hänskin iltavalaistuksessa pelataan sunnuntaina Kakkosen A – lohkon ottelu, joka on kotijoukkueen 19. ja vierasjoukkueen 18. Sarjasijoitukset ovat MiPK 7. ( 23 p ) ja FC Legirus Inter 4. ( 29 p ). Kevätkierroksella Vantaalla joukkueet tasasivat pisteet lukemin 2-2 Kissojen tasoittaessa ottelun loppuhetkillä. Kissoilla on allaan kotivoitto Mikkelin Palloilijoista 1-0 ja vierasvoitto tiistailta FC Kiffenistä lukemin 0-4. Vierasjoukkue on kaksi edellisestä otteluaan hävinnyt ( 6-2 JäPS vieraissa ja 1-2 Kultsu FC kotona ), joten se janoaa varmasti lisäpisteitä ja sijoittumista vielä sarjan kärkikolmikkoon. Pisteitä janoaa myös kotijoukkue MiPK varmistaakseen sarjapaikkansa tiukassa putoamiskamppailussa.

– FC Inter Legirus on taitava ja pelaava joukkue, joten kärsivällisyys puolustettaessa ja huolellisuus hyökätessä ovat isossa roolissa sunnuntaina. Kaksi edellistä ottelua olemme puolustaneet hyvin, joten siitä jatketaan, toteaa päävalmentaja Janne Moilanen ottelun aattona.

Kissat pääsee otteluun käytännössä samalla miehistöllä kuin FC Kiffen peliin. Varoitustilit eivät vielä ole kenelläkään täynnä ja pienen kolhun Helsingissä saanut Jesse ” Pude ” Putkonenkin on lääkäri Mikko Saksan rohtojen ansiosta pelikuntoinen. Joukkue ottaa tuntumaa Hänskin tekonurmeen vielä viikonloppuna ja lopullinen kokoonpano vahvistuu pelipäivänä.

Todella laajaa miehistöä kaudella käyttäneen vierasjoukkueen kokoonpano on vielä arvoitus, mutta varmuudella laatua löytyy jokaiselle pelipaikalle. Tulivoimaa ja maalintekotaitoa joukkueessa edustavat etenkin Aleksi Pahkasalo sekä Samuel Chidi, jotka ovat yhdessä paukuttaneet 28 maalia kauden sarja- ja Cup otteluissa.

Tervetuloa kannustamaan MiPK kotivoittoon iltavalaistussa Hänskissä !