MiPK KERAVALLE PISTEJAHTIIN

Ottelu: PKKU – MiPK
Sarja: Kakkonen A – lohko
Pvm: lauantai 19.8.2017 klo 17.00
Kenttä : Kalevan UP ( N )

Otteluennakko:

Viikonloppuna ( pe-su ) pelataan Kakkosen A- lohkossa täysi ottelukierros. Sekä kotijoukkue PKKU:lle että Pallo-Kissoille ottelu on sarjassa 16 ottelu. PKKU on saalistanut otteluistaan 24 pistettä ja sijoitus on 5. MiPK on kerännyt pisteitä 17 ja tämä oikeuttaa taulukossa sijaan 9. Sarjan keskikasti on kuitenkin ennätystasainen, joten jokaisen kierroksen jälkeen nähtäneen sijoitusmuutoksia sarjataulukossa syksyn lähestyessä. Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat Urskissa ja tuon ottelun MiPK voitti lukemin 2-1. Edellisellä kierroksella PKKU haki vierasvoiton Kultsu FC:n kotikentältä lukemin 2-4 ja MiPK kärsi tappion kotonaan PEPO:lle luvuin 2-3. Molempien joukkueiden otteet ovat viimeaikoina olleet varsin lupaavia, joten vauhdikas taisto arvokkaista pisteistä on luvassa.

– Saamme vastaan erittäin pelaavan joukkueen ja uskonkin, että ottelussa on tiivis pelitempo alusta alkaen. Tähänkin otteluun pääsemme leveällä kokoonpanolla ja valmistautuminen on sujunut suunnitellusti, toteaa ottelun aattona päävalmentaja Janne Moilanen.

Varmuudella ottelusta Kissojen pelaajista ovat poissa kovaa vauhtia loukkaantumisestaan kuntoutuva Tommi Ekmark, nilkkavaivainen Jesse Putkonen sekä pelikiellossa oleva Calvin Damm. Kissojen uusi pelaajavahvistus Sani Tahir on kokoonpanossa nyt ensimmäistä kertaa.

PKKU:n joukkueessa on monta mielenkiintoista pelaajaa. Joukkueen maalipörssiä johtaa Mikkelissäkin pelannut Milo Jung viidellä osumalla ja kentällä nähtäneen Kissoista maailmalle ponnistanut Mosawer Ahadi, joka on osunut sarjassa kahdesti.

Ottelu on Veikkauksen Pitkävetokohde. Kertoimet 1,75 ( kotivoitto ), 4,10 ( tasapeli ) ja 3,30 ( vierasvoitto ).

Taistellaan pisteet kotiin MiPK !