MiPK KÄRSI VIERASTAPPION JOENSUUSSA

Ottelu: JIPPO – MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 1.9.2018 klo 17.00
Kenttä: Joensuu Keskuskenttä ( N )
Lopputulos: 3-0 ( 2-0 )

Otteluraportti:

Vierasottelusta JIPPO:a vastaan tuli juuri niin vaikea Pallo-Kissoille, kuin pahimmissa skenaarioissa ennakoitiin. Vahvasti esiintynyt kotijoukkue karkasi jo avausjaksolla kahden maalin johtoon, eikä toisella jaksolla Kissat saaneet kirivaihetta silmään.

– JIPPO pelasi hyvin ja ansaitsi voittonsa. Jäimme jo pelin alussa jatkuvasti jälkeen tilanteista ja emme saaneet rytmistä kiinni oikein missään vaiheessa, totesi pettynyt päävalmentaja Janne Moilanen.

Vierasjoukkueen valmistautumista otteluun sekoitti hieman kokoonpanomuutokset, jotka jouduttiin tekemään viime hetkillä ennen ottelua sairastumisten vuoksi. Tämän taakse ei kuitenkaan ole syytä mennä.

– Molemmilla oli kentällä 11 pelaajaa ja niillä pitää tulos saada aikaiseksi. Hyvä osoitus siitä, että pelaamme laadukasta sarjaa ja jokaiseen otteluun tarvitaan täysi panos pisteiden saamiseksi, Moilanen taustoittaa.

Ottelun tiedot https://www.palloliitto.fi/ottelu/984772

Seuraavan kerran MiPK pelaa sunnuntaina 16.9.2018 klo 18.30, kun Urskiin saapuu vieraaksi lohkon kärkiottelussa PEPO. Kun sarjaa on jäljellä enää kolme täyttä kierrosta, riittää jokaisessa ottelussa vielä panosta taulukon kärjessä että häntäpäässä.

– Harjoitellaan hyvin ja valmistaudutaan huolella PEPO matsiin, tiivistää Moilanen.