MiPK JA PEPO KÄRKIKAMPPAILUSSA

Ottelu: MiPK – PEPO
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: sunnuntai 16.9.2018 klo 18.30
Kenttä: Urski ( N )

Otteluennakko:

Kakkosen A lohkossa ottelukierrokset käyvät vähiin ja jännitys tiivistyy entisestään. Peräti kuusi kärkijoukkuetta on 3 pisteen sisällä, kun sarjan 20. ottelukierros pelataan tulevana viikonloppuna. Varmaa on siis se, että lohkovoitosta ja karsintapaikasta Ykköseen käydään tuima taisto viimeiseen vihellykseen asti. Sarjakakkonen ei tästä lohkosta karsintoihin yllä.

Sunnuntaina Urskin valoihin asteleva kotijoukkue MiPK sai lopulta tällä viikolla plakkariinsa sille jo alkukesästä myönnetyt pisteet ottelusta Gnistan – MiPK, jonka lopputulos on nyt sinetöity ylimmässä valitusasteessa lukemiksi 0-3. Tämän myötä Kissat ovat sarjassa sijalla 6. ( 30 pistettä ) ja jahtaa vielä tosissaan lohkovoittoa. Kakkosen sarja-avauksessa PEPO oli kotonaan vahvempi ja kukisti MiPK:n lukemin 2-0.

– Aika vapautuneesti voimme lähteä kolmeen viimeiseen ( PEPO, JäPS, FCV ) otteluumme haastamaan kovimmat ennakkosuosikit lohkovoitosta. Olemme saaneet hyvin harjoitella ja vähän paikkailla miehistöä tauon aikana, toteaa päävalmentaja Janne Moilanen ottelun alla.

Edelliseen otteluun verraten on Kissojen pelaajistossa tapahtunut yksi muutos. Maalivahti Tatu Österlund siirtyi loppukaudeksi Ykkösen JJK:n miehistöön ja MiPK:n ykkösvahdiksi on kiinnitetty seuran ikioma kasvatti Antti ” Gigi ” Lampinen, joka kuluvalla viikolla vietti 18 v. syntymäpäiväänsä. Onnittelut ! Toisena maalivahtina toimii niin ikään seuran oma kasvatti Tero Makkonen ( s. 2001 ).

Vierasjoukkue PEPO:n kausi on ollut ailahteleva. Alkukaudesta tasaisesti voittoja napsinut ryhmä on kärsinyt kolmessa edellisessä ottelussaan kaksi tappiota ( Gnistan ja JäPS ). Sarjasijoitus sillä on 2. ( 33 pistettä ) ja vain voitto pitää nousujunan suunnassaan. Kovia satsauksia tällekin kaudelle tehnyt PEPO lähtee otteluun ainakin ilman Alieu Ceesayta, joka on vielä pelikiellossa.

Tervetuloa kannustamaan MiPK kotivoittoon !