MiPK JA PEPO ISKEVÄT YHTEEN URSKISSA

Ottelu: MiPK – PEPO
Sarja: Kakkonen A – lohko
Pvm: sunnuntai 13.8.2017 klo 18.30
Kenttä: Urski ( N )

Otteluennakko:

Sunnuntaina pelataan Urskissa erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun lappeenrantalainen PEPO saapuu Kissojen vieraaksi. Joukkueet kohtasivat kevätkierroksella PEPO:n kotikentällä ( 1-0 ) ja tuokin ottelu oli jo tunteisiin hiipivä. Nyt kun panokset kovenevat kohti syksyä, on syytä odottaa helteistä iltaa Mikkelin urheilupyhätössä. Runsasta yleisömäärää odotetaankin Urskin lehtereille ja ottelua isännöivän OP Suur-Savon omistaja-asiakkaat pääsevät otteluun kaksi ( 2 ) yhden hinnalla.

Kotijoukkue MiPK lähtee otteluun sarjataulukon sijalta 6. ja vierailija PEPO sijalta 3. ( tilanne 11.8. ) Piste-eroa joukkueiden välillä on 11 pistettä. Edellisellä kierroksella MiPK otti arvokkaan vierasvoiton Lahti Akatemiasta 1-2 ja PEPO niisti kotonaan samoin lukemin Kultsu FC:n. Sunnuntain otteluun Kissat pääsee käytännössä samalla kokoonpanolla kuin Lahti Akatemia otteluun. Jesse Putkosen ja Ville Teräsrannan pelikunto ratkeaa perjantain harjoitusten jälkeen. Tommi Ekmark ei ole vielä kokoonpanossa. Jaakko Teräsranta matkusti torstaina takaisin Yhdysvaltoihin opintojensa pariin, joten häntä ei enää kentällä loppukaudella nähdä. Tsemppiä opintoihin Jaakko !

– Vauhdikas ottelu on sunnuntaina jälleen tulossa. Onneksi pääsemme ehjällä kokoonpanolla liikkeelle ja valmistautumisemme on sujunut suunnitellusti, toteaa päävalmentaja Janne Moilanen ottelun alla.

– Kuten sarjataulukko kertoo, on PEPO voittamaan tottunut joukkue. Meidän hyökkäyskalustomme on kuitenkin erittäin laadukas ja tiiviillä puolustuspelillä annamme itsellemme mainion mahdollisuuden saada tästäkin ottelusta pisteitä, Moilanen summaa.

Edelleen kapeahkoon miehistöönsä MiPK hakee vielä yhtä vahvistusta ulkomailta. Pelaajan on tarkoitus saapua alkuviikosta Mikkeliin testattavaksi. Jos pelaaja osoittautuu Kissoille sopivaksi, hän on kokoonpanossa jo la 19.8. PKKU-MiPK ottelussa.

– Syksyä kohti mentäessä tulee loukkaantumisiin ja mahdollisiin pelikieltoihin varautua ajoissa. Olen tyytyväinen, että pystymme tähän reagoimaan tarvittaessa vielä tällä yhdellä vahvistuksella, selventää Moilanen.

Tervetuloa Urskiin kannustamaan MiPK kotivoittoon !