MiPK JA MYPA KOHTAAVAT KLASSIKOSSA

Ottelu: MiPK – MYPA
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: keskiviikko 8.8.2018 klo 19.00
Kenttä: Urski ( N )

Otteluennakko:

Kakkosen A lohkon 16. ottelukierroksella käydään Urskissa todella mielenkiintoinen kamppailu arvokkaista sarjapisteistä. Samettisella ruoholla kohtaavat Mikkelin Pallo-Kissat ja Myllykosken Pallo, kuten tapahtui toukokuussa 1975 SM sarjan kärkiottelussa. Panokset ovat tässäkin ottelussa kovat, sillä vain voitolla molemmilla on mahdollisuus pysyä iskuetäisyydellä lohkokärkeen ( PEPO 30 pistettä ).

Kotijoukkue MiPK lähtee otteluun sarjasijalta 7. ja pisteitä sillä on 21 kpl. Vierailija MYPA on sijalla 3. ja pisteitä sillä on 24 kpl. Kun sarjataulukkoon huomioidaan edelleen valitusprosessissa mankeloitavina olevat pisteet ottelusta Gnistan – MiPK ( 0-3 ), on tilanne todella kutkuttava MiPK:n ja MYPA:n osalta: joukkueet ovat samoissa pisteissä ( 24 kpl ) ja sijoilla 3. ( MiPK ) ja 4. sarjataulukossa.

– Iso ottelu molemmille joukkueille. Hyvissä tunnelmissa lähdemme keskiviikon matsiin pistejahtiin. Vastaan tulee ryhmä, joka on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja ( 35 kpl ) ja meidän tulee onnistua puolustamisessa joukkueena hyvin, toteaa päävalmentaja Janne Moilanen ottelun ennakkoasetelmat.

MiPK lähtee otteluun pisteputkessa, kun kolmesta edellisestä ottelusta on saaliina tullut 7 pistettä ( voitto – tasapeli – voitto ). Edellisellä kierroksella Kissat kukisti vieraissa NJS:n lukemin 0-1. MYPA otteluun joukkue pääsee laajemmalla materiaalilla, kun Calvin Dammkin on kuntoutumassa pelikuntoon.

– Hyökkäyspelaamisemme on monipuolistunut ja uskon, että huomennakin saamme riittävän määrän laadukkaita maalintekopaikkoja luotua voittamiseen tarvittavan määrän. Kevätkierroksen ottelusta ( MYPA – MiPK 1-0 ) jäi sopivasti hampaankoloon pelaajille, joten päättäväinen kotijoukkue Urskissa keskiviikkona nähdään, taustoittaa Moilanen.

Vierasjoukkue MYPA on edellisissä kolmessa ottelussaan esittänyt vaihtelevia otteita. Pisteitä se on kerännyt niissä 6 kpl ( voitto – tappio – voitto ). Näissä maaleja on syntynyt komea määrä yhteensä 20 kpl ( tehdyt 10 ja päästetyt 10 ), joten luonnehdinta ” kaikkea muuta paitsi tylsää ” kuvannee hyvin päävalmentaja Jukka Karjalaisen miehistön viimeisimpiä otteita. Edellisellä kierroksella se nuiji FCV:n kotonaan lukemin 6-2. Joukkueen hyökkäyksessä tehomiehenä häärii A lohkon maalipörssiä johtava Jussi-Pekka Rämä, joka on paukutellut 17 kaappia kuluvalla kaudella eli lähes puolet kaikista MYPA:n maaleista.

Ottelu on Veikkauksen Pitkävetokohde. Kertoimet 1,90 – 4,00 – 2,90. Ottelu on myös Futisvakio 6 Jalkapallo kohde numero 2.

Keskiviikkona on luvassa vauhdikas ja värikäs jalkapalloilta kauniissa Urskissa. Tämä ottelu on nähtävä, joten tervetuloa kannustamaan MiPK kotivoittoon !