MIPK HAKEE KOTIVOITTOA

Ottelu: MiPK – PKKU
Sarja: Kakkonen A – lohko
Pvm: sunnuntai 4.6.2017 klo 18.30
Kenttä: Urski (N)

Otteluennakko:

Mikkelin Pallo-Kissat hakee kauden ensimmäistä kotivoittoaan Kakkosessa, kun PKKU ( Kerava ) saapuu vieraaksi Urskin viheriölle. Kolme edellistä kotiotteluaan Kissat ovat pelanneet tasan. Edellisessä ottelussaan Kissat kärsi kauden avaustappion PEPO:n vieraana ( 1-0 ) ja on tällä hetkellä tasaisessa sarjassa sijalla 9. ( 6 p ).

– Meillä on ollut kaikissa otteluissa riittävästi maalintekopaikkoja voittamiseen. Tähän otteluun olemme valmistautuneet yhä monipuolisemman hyökkäyspelaamisen treenaamisella. Uskon, että muutamalla pelipaikan muutoksella saamme lisäksi uusia vaihtoehtoja murtautumisiin hyökkäyskolmanneksella, toteaa Kissaluotsi Janne Moilanen ottelupäivänä.

MiPK pääsee otteluun lähes täydellä miehistöllä. Poissa kokoonpanosta ovat loukkaantumisten vuoksi vain Ville Pönkä sekä Martin Stamboliyski.

Vierasjoukkue PKKU pelasi edellisellä kierroksella 0-0 tasurin kotonaan FC Kultsua vastaan. Sarjassa sen sijoitus on tällä hetkellä 7. ja pisteitä sillä on 7 kpl. Tasaisessa ryhmässä on monia mielenkiintoisia ja mikkeliläisille tuttuja nimiä. Yksi heistä on Kissojen junioreista maailmalle ja poikien maajoukkueisiin ponnistanut Mosawer Ahadi ( s. 2000 ), joka lienee myös kokoonpanossa sunnuntaina.

Ottelu on Veikkauksen Pitkävetokohde. Kotivoiton kerroin on 2,05, tasapelin 3,85 ja vierasvoiton 2,70.

Tervetuloa kannustamaan MiPK kotivoittoon !