MiPK AVAA SYYSKIERROKSEN HELSINGISSÄ

Ottelu: Klubi 04 – MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: sunnuntai 16.7.2017 klo 17.00
Kenttä: Telia 5G-Areena ( TN )

Otteluennakko:

Kakkosen A lohkon kevätkierros on yhtä rästiottelua ( Sudet – FC Kiffen 1.8.2017 ) lukuunottamatta pelattu. Ennakoidusti tasaisen sarjan kärkiryhmään ovat pesiytyneet FC KTP, FC Legirus Inter ja tuleva Kissojen vastustaja Klubi 04. MiPK on sarjassa sijalla 8. ja Klubi 04 sijalla 3. Kevätkierroksella Hänskissä pelattiin kaksijakoinen ottelu näiden joukkueiden välillä, kun MiPK nousi loppuhetkien maaleillaan 2-2 tasapeliin. Edellisellä kierroksella MiPK kärsi ruman kotitappion FC KTP:lle lukemin 0-6. Klubi 04 taasen voitti Kultsu FC:n lukemin 4-0 kotonaan.

Helsinkiin matkaavan Kissaryhmän lopullinen kokoonpano on vielä osin hämärän peitossa. Varmuudella poissa on ainakin KTP ottelussa loukkaantunut Tommi Ekmark, jonka polven kuntoutuminen tällä tietämällä vienee useamman viikon. Muista loukkaantuneista pelaajista Jalmari Haapea ja Jesse Putkonen ovat viikolla joukkueen mukana jo harjoitelleet. Näyttää vahvasti myös siltä, että isänmaa pärjää kuin pärjääkin viikonlopun ilman Santeri Suutarin ja Mikko Kauston panosta puolustusvoimissa.

– Melkoinen vaihtuvuus kokoonpanossamme nyt pakostakin ottelusta toiseen on, joten haastetta on viikonloppuna ihan riittävästi jälleen odotettavissa, ennakoi päävalmentaja Janne Moilanen sunnuntain ottelua.

– Kahden tappiollisen ottelun jälkeen on meidän ehdottomasti palattava paremmalle suoritustasolle taistellaksemme pisteistä kaikissa tulevissa otteluissa, Moilanen kertoo.

Jobinpostia kuuluu lisäksi siirtoikkunasta. MiPK on solminut heinäkuun alussa pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen Gerald Benin ( 24 v. ) kanssa, mutta siirtoon liittyvät luvat eivät toistaiseksi etene aivan kuten elokuvissa.

– Pelilupaa Gerald ei ole vielä saanut, joten häntä tuskin nähdään vielä sunnuntain ottelussa, Moilanen kertoo uudesta hyökkäyspään pelaajastaan.