MiPK ALOITTAA SYYSKIERROKSEN RAVIRADALLA

Ottelu: MiPK-Gnistan
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 7.7.2018 klo 15.00
Kenttä: Ravirata 1 ( N )

Otteluennakko:

Kakkosen A lohkossa pelataan syyskierroksen ensimmäiset ottelut kuluvan viikon loppuun mennessä. Tämän jälkeen on luvassa kahden viikon mittainen sarjatauko ja ennätystasaisessa lohkossa ratkaisut nähtäneen vasta syksyn viimeisillä kierroksilla. Lauantain ottelusta molemmat joukkueet janoavat lisäpisteitä, jotta tauon jälkeen asetelmat kärkikahinoihin olisivat mahdollisimman hyvät.

Sarjassa MiPK on sijalla 9. ja Gnistan sijalla 2. Joukkueiden välinen piste-ero on 7 pistettä, kun huomioon ei vielä oteta 5.5.2018 pelatun ottelun Gnistan-MiPK jälkipuintia ja pisteiden uusjakoa.

Kotijoukkue lähtee otteluun allaan kirvelevä vierastappio 3-1 FC Vaajakoskelle. Viikolla MiPK pelasi treenimatsin 0-0 Pietarin Zenitiä vastaan.

– Haluamme ehjän 90 minuuttisen lauantaina. Kun teemme asiat puolustussuuntaan oikein koko joukkueena, on meille vaikea tehdä maaleja, uskoo päävalmentaja Janne Moilanen.

Tällä tiedolla ottelusta ovat poissa Erlon sekä Jesse Putkonen. Jalmari Haapea siirtyy lainalle Kolmosen Ristiinan Palloon ja on sieltä kutsuttavissa tarvittaessa takaisin kauden aikana. Edellisissä otteluissa Kissojen maalinteko on sakannut hyvistä tilanteista huolimatta.

– Viimeistelyn tehokkuuteen on kiinnitetty huomiota viikon treeneissä. Monesti se on pienistäkin asioista kiinni. Oikeat ajoitukset syötöille ja juoksuille yläalueella ovat avainasemassa, tuumii Moilanen.

Vierasjoukkue Gnistan tekee viikon sisään toisen reissun Mikkeliin, kun se edellisellä kierroksella pelasi MP.n kanssa 0-0 tasurin Urskissa. Joukkueen tavoite on pikainen paluu Ykköseen, joten voitto mielessä se Mikkeliin matkustaa. Mielenkiintoisin pelaaja on luonnollisesti Kissojen junioreista uransa aloittanut Teemu Pastila, joka on onnistunut maalinteossa kaudella viidesti. Yhtä monta maalia on viimeistellyt Aleksander Akbar.

Ottelutapahtuma on parhaan mikkeliläisen perimätiedon mukaan historiallinen. Tiettävästi koskaan aiemmin ei Raviradan nurmilla ole pelattu Kakkosen tai ylemmän sarjatason miesten ottelua. Ennen ottelua on Raviradalla tarjolla monipuolista ohjelmaa koko perheelle ja mainio mahdollisuus tutustua koko hienon liikunta-alueen laadukkaisiin palveluihin.

Ottelu on Veikkauksen la 7.7. Jalkapallo Vakiokohde sekä Pitkävetokohde. Kertoimet 2,40 / 3,70 / 2,30.

Tervetuloa kannustamaan MiPK kotivoittoon !