MiPK 6-1 voittoon RiPasta

Ensimmäisen puoliajan kokoonpano: Antti Lampinen mv, Ville Teräsranta, Akseli Lehkonen, Miika Ekmark, Sasu Löytty, Santeri Suutari, A-P Kesonen, Markus Brusila, Nelson Appiah, Mehdi Mohammadi.

Toisen puoliajan kokoonpano: Jonne Uronen mv, Calvin Damm, Patrik Skaffari, Miika Ekmark, Sutthirak Tama, Juuso Neuvonen, Toni Neuvonen, Ali Mohammadi, Valtteri Leinonen, Väinö Matilainen

Mikkelin Pallokissat aloitti valmistautumisensa tulevaan kakkosen kauteensa päihittämällä Ristiinan Pallon vakuuttavin 6-1 lukemin. Pallokissojen maaleista vastasivat Mehdi Muhammadi, sekä Ville Teräsranta kahdesti, Miika Ekmark kertaalleen, sekä yksi maaleista merkattiin RiPan omaksi maaliksi. Kaikki Pallokissojen maaleista syntyivät ensimmäisen puoliajan aikana.

”Saimme hyvän avauksen tämän vuoden harjoituskaudellemme onnistuneen pelin muodossa. Sanoin joukkueelle peliä edeltävän harjoituksen jälkeen, että meno treeneissä on ollut parasta minun valmennuskauteni aikana täällä ja haluan että sama meno jatkuu myös itse pelissä. Joukkue jatkoi siitä mihin harjoituksissa on jäänyt. Peli ilme oli halukas ja oltiin valmiita kamppailemaan ja tekemään työtä joukkueen eteen. Puoliajalla vaihdoimme oikeastaan koko joukkueen, vain kapteeni Miika Ekmark pelasi koko ottelun. Toisella puoliajalla joukkueemme oli enemmän junioripitoisempi, mutta tämä oli heille monelle ensimmäinen ottelu miesten seurassa, joten siihen katsoen voi toiseenkin puoliaikaan olla varsin tyytyväinen. Meillä on siellä hyviä junioreita tulossa ja heistä kuullaan tulevaisuudessa varmasti” sanoi päävalmentaja Janne Moilanen.

Ottelussa ikävästi loukkaantunut Calvin Damm selvisi säikähdyksellä nykyisten tietojen mukaan, eikä jalassa ole murtumaa. Hän kuntouttaa jalkaansa varmasti viikkojen ajan, mutta pitäisi olla kevään tullen viimeistään käytettävissä.
Seuraava harjoitusottelu pelataan 27.1 Jyväskylässä JJK:ta vastaan