Mikkelin Pallo-Kissat ja Bob Diasonama sopimukseen.

23-vuotias Bob Diasonama saapuu vahvistamaan Pallo-Kissoja vuoden mittaisella sopimuksella. Bob on pelipaikaltaan puolustava keskikenttäpelaaja. Hän pelasi viime kaudella alkukauden Saksassa ja loppukauden FC Viikingeissä. Sitä edellisellä kaudella hän edusti Pallo-Kissojen kanssa samassa lohkossa pelannutta Nurmijärven Palloseuraa tehden puolustavaksi keskikentäksi kunnioitettavat 5 maalia. Liigakokemusta hänellä on viiden ottelun verran PK-35 riveistä.

”Bob on pelaaja, kenet ehdottomasti halusimme Rafaelin kanssa riveihin. Pistin hänet mieleen ja pari vuotta sitten NJS:n riveistä. Hänellä on todella hyvä syöttövalikoima ja hyviä ominaisuuksia mitä haluan keskikenttäpelaajalta. Odotan innolla työskentelyä hänen kanssaan” kertoo päävalmentaja Tommi Ekmark

Tulevalla viikolla tulemme julkaisemaan useita pelaajasopimuksia, kun saamme nimet vielä papereihin. Joukkueenrakennus näyttää erittäin hyvälle, sillä sovittuja sopimuksia on tällä hetkellä 16 kappaletta. Taustatiimi on saanut merkittäviä vahvistuksia ja tulemme julkaisemaan myös siihen liittyviä uutisia ensi viikolla.