Kuuden pisteen koitos

Aika: 22.09.2019 klo 18.30
Paikka: Urheilupuisto
Liput 10/5e

Tulevana sunnuntaina Urheilupuiston iltavaloissa käydään todellinen kuuden pisteen ottelu, kun FC Kiffen ja Mikkelin Pallo-Kissat iskevät yhteen. Kiffen on sarjataulukossa 9. sijalla pisteen kotijoukkuetta edessä, kun sarjaa on pelaamatta enää kolme kierrosta. Edellisellä kierroksella Kiffen pelasi 1-1 tasapelin VJS:n kanssa. Pallo-Kissat on kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella, jolloin voitolla kumpikin joukkue ottaisi aimoharppauksen kohti sarjapaikan varmistamista pelivuodelle 2020. Pelataan siis todella tärkeistä pisteistä Urskin pimenevissä iltavaloissa.

Kiffen on tehnyt 19 pelaamassaan ottelussaan vain 17 maalia, joten maalinteolla ei vierasjoukkue ole juhlinut. Joukkueen parhaat maalintekijät ovatkin vain kolme maalia tehneet Eero Forsen ja Shaggy Kimuenimeso. Pallo-Kissat taas ovat vastaavasti tehneet 30 maalia ja useiten maalipuiden väliin on osunet 8 maalia iskenyt Aleksis Lehtonen. Molemmat joukkueet ovat päästäneet 30 maalia.

”Tasainen ottelu on varmasti luvassa. Itse odotan aina erityisesti näitä syksyn pimenevän illan iltavalojen otteluja, jolloin pelifiilis ainakin itsellä nousee todella paljon. Pelataan tärkeistä pisteistä hyvää joukkuetta vastaan, joten mikäs sen hienompaa. Treeneissä on ollut positiivinen meno läpi viikon ja näkee että jätkät odottavat ottelua. Sunnuntaina on siis juhlapäivä!” kertoo loukkaantumisesta pelikuntoon toivottavasti toipuva Tommi Ekmark

Kotijoukkueelta siis loukkaantumisten kirjoista mukaan palaa näillä näkymin Tommi Ekmark, sekä Antti Voutilainen. Lisäksi sopimuksen Pallo-Kissoihin on tehnyt Tampereelta Mikkeliin opiskelemaan muuttanut Johan Pihlajanmäki, joka oli mukana jo Viikinkien vierailulla. Johan on 205cm pitkä maalivahti, joka on syntynyt 1999 vuonna. Tällä kaudella hän on aiemmin pelannut Ilves Kissoissa Tampereella. Calvin Damm taas loukkasi reitensä treeneissä, joten hän on näillä näkymin ulkona kokoonpanosta.

Sunnuntaina kaikki kannustamaan kotijoukkue Pallo-Kissat voittoon!