KULTSU FC KAATOI MiPK:N

Ottelu: Kultsu FC – MiPK
Sarja: Kakkonen A – lohko
Pvm: lauantai 1.7.2017 klo 17.00
Kenttä: Joutseno KK ( N )
Lopputulos: 2-0 (1-0)

Otteluraportti:

Mikkelin Pallo-Kissat teki hukkareissun Etelä-Karjalaan, jossa Joutsenon Kultsu FC oli tyly isäntä Kakkosen ottelussa. Ensimmäisen kerran Kissat koki tappion enemmän kuin yhdellä maalilla ja pisteet jäivät ansaitusti kotijoukkueelle. Koko ottelu oli Kissoille nahkea alkua myöten ja joukkueen vahvuudet jäivät ns. piippuun.

– Tähän saumaan sattui meille ottelu, joka oli kauden heikoin esitys joukkueena. Emme oikein missään vaiheessa päässeet pelin sisälle ja siitä muodostuikin todella vaikea ottelu. Alla oli kuitenkin onnistunut valmistautuminen koko viikon ajan ja terve miehistö, kummeksui ottelun kulkua tappiosta harmistunut päävalmentaja Janne Moilanen.

Ottelun 33. minuutilla nähtiin kotijoukkueen 1-0 johto-osuma Alex Oikkosen viimeistelemänä ja tämän luultiin Kissaleirissä toimivan herättäjänä taistelemaan pisteistä. Näin ei kuitenkaan käynyt ja loppunumerot 2-0 ottelun 76. minuutilla iski Jonathan Dunyin. Loukkaantumisiltakaan ei valitettavasti vältytty, kun Jalmari Haapea kentälle vaihdosta ( 46. min ) tultuaan loukkasi takareitensä jo 10 minuutin pelaamisen jälkeen.

– Seuraavaan otteluun on löydettävä aivan eri sävel, mikäli pisteistä tahdotaan tosissaan taistella, summasi Moilanen suunnaten ajatukset jo tulevaan viikkoon.

MiPK avauskokoonpano: Lindholm – J. Teräsranta, M. Ekmark, T. Ekmark, V. Teräsranta – Pönkä, Korhonen – Damm, Kannah, Kiesilä – Rafael

Ottelun pöytäkirja ja tilastot https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778347&M2

Seuraavalla kierroksella MiPK kohtaa kotonaan sarjakärki FC KTP:n. Ottelu Urskissa lauantaina 8.7.2017 klo 17.00.