Kulmapotkut Kissojen kohtaloksi

Avaus: Jonne Uronen, Jonne Porkka, Keito Tonami, Tommi Ekmark, Miika Ekmark (85.), Aleksis Lehtonen, A-P Kesonen, Jaakko Teräsranta (78.), Nelson Appiah (76.), Ville Kirvesoja, Rafael
Vaihdossa: Tero Makkonen, Markus Brusila (76.), Santeri Suutari (78.), Toni Neuvonen, Calvin Damm (85.)

Lauantaina pelatussa ottelussa JäPS:ä vastaan taistelu oli kovaa, mutta pisteet jäivät Järvenpäähän lukemin 2-0 (2-0). Kissat saivat kylmän suihkun jo neljännellä peliminuutilla, kun Kron Rexhepi pääsi puskemaan kulmapotkun takakulmaan. Kissat eivät maalista kuitenkaan lannistuneet, vaan se otti ottelun hallinnan ja loikin hyviä maalintekopaikkoja. Tommi Ekmark ja Rafael pääsivät kokeilemaan puskuaan kulmapotkuista, mutta tuloksetta. JäPS pysyi melko hyvin pois maalintekopaikoilta, kunnes se iski jälleen ennen puoliaikaa kulmapotkusta, kun Olli Valto oli jäänyt vapaaksi etualueella ja puski melkein identtisesti pallon takakulmaan. Toiselle puoliajalle tuli energinen Kissat, joka yritti kaikin keinoin saada palloa maaliin mutta onnikaan ei ollut lauantaina Kissojen puolella. Pallo kolahti pari kertaa ylärimaan ja tolppaan, mutta palloa ei vaan saatu maaliin. Maalilla Jonne Uronen otti kiinni JäPS:n harvat paikat ja piti Kissat pelissä mukana, mutta lopulta maalia ei saatu aikaan ja voittoa pääsi juhlimaan kotijoukkue.

Kissoilla on menossa nyt vaikea jakso, kun viimeisestä 6 ottelusta on tullut 5 häviötä. Järvenpäässä ei kuitenkaan ollut huono ottelu, mutta jalkapallo on maalintekopeli. Täysi luotto on kuitenkin joukkueessa, että tilanne käännetään ja seuraava mahollisuus siihen onkin jo perjantaina, kun PEPO saapuu Urskiin. Nyt jos koskaan tarvitaan kotiyleisön tukea. Nähdään Urskissa!