Klubi 04 vieraaksi Urskiin

MiPK – Klubi 04
Urski
30.8 klo 18.30

Kissojen ottelut jatkuvat jo huomenna perjantaina, kun Urskiin saapuu vieraaksi HJK:n reservijoukkue Klubi 04. Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa neljän pisteen päässä toisistaan, joten jälleen tärkeitä pisteitä on jaossa. Viime kierroksen hieno voitto VJS:stä luvuin 4-1 (3-0) antoi Kissoille vähän tilaa hengittää, mutta pisteitä on edelleen kerättävä, jotta sarjapaikka säilytetään. Kissojen tapaan heikkoa syksyä on pelannut myös vierailija, joka kuitenkin myös pääsi takaisin voittokantaan edellisellä kierroksella voittaen Kouvolan Sudet kotonaan murskalukemin 5-0.

”Hienoa, että saatiin viime viikolla katkaistua tappioputki ja tämä viikko ollaan tehty kovasti duunia, jotta perjantainakin otetaan täydet pisteet. Klubilla on hyvin pelaava nuori joukkue ja on mielenkiintoista nähdä, ketä vahvistuksia he saavat HJK:n liigajoukkueesta. Rohkeasti omaa peliä pelaamalla pystymme varmasti voittamaan, mutta se vaatii kaikilta kovan panoksen kentällä” kertoo Kissojen maalivahti Jonne Uronen.

Apua tarvitaan myös katsomosta, jotta saadaan yhdessä pisteet jäämään Mikkeliin. Tervetuloa kannustamaan Kissat voittoon! C’moon Kissat!