KLASSIKKO MiPK – FC KTP URSKISSA

Ottelu: MiPK – FC KTP
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 8.7.2017 klo 17.00
Kenttä: Urheilupuisto ( N )

Otteluennakko:

Lauantaina koetaan Urskissa yksi kesän kohokohta, kun pelattavassa Kakkosen ottelussa kohtaavat kotijoukkue Mikkelin Pallo-Kissat sekä vierailija FC KTP. Usealla vuosikymmenellä ovat nämä joukkueet toisensa kohdanneet ja tunnetta on otteluissa riittänyt. Näin ennakoidaan myös lauantaina tapahtuvan. Ottelu pelataan kuin pelataankin onneksi Urskissa. Loppukaudeksi Kissojenkin osalta hieman erilaista jännitystä riittää jokaisen kotiottelun alla, sillä Mikkelin kaupungin lottokone arpoo kotikentän Kissoille ottelu kerrallaan tästä eteenpäin.

MiPK lähtee otteluun haastajana sarjasijalta 8. Edellisellä kierroksella Kissat koki tappion Joutsenossa, jossa Kultsu FC oli vahvempi lukemin 2-0. Kissojen taisteluilme oli tuossa ottelussa kaukana totutusta.

– Ensimmäinen asia, jonka täytyy parantua edellisestä ottelusta merkittävästi, on toteuttaa sovitut tehtävät kentällä pelaajakohtaisesti loppuun asti. Omilla vahvuuksillamme pelaten meillä on täydet mahdollisuudet ottaa tästäkin ottelusta tärkeitä pisteitä, toteaa ottelussa päävalmentaja Janne Moilasta tuuraava valmentaja Kimmo Aholainen.

– Jannen kanssa sovittiin jo talvella, että hän on toisessa työtehtävässä ( Tori Sport ) kiinni Kuopiossa tämän ottelun aikaan, joten valmistautuminen on sujunut suunnitellusti, Aholainen selventää.

Lauantain kokoonpanosta ovat varmuudella poissa loukkaantuneet Jalmari Haapea sekä Jesse Putkonen. Armeijan palvelukseen maanantaina astuneen Santeri Suutarin saaminen mukaan on myös epävarmaa, sillä juuri Santerin palveluksia saattaa isänmaa viikonloppuna tarvita.

– Kokoonpano elää vielä ja perjantain viimeistelytreenin jälkeen se lyödään kiinni, päättää Aholainen.

MiPK joutuu perjantain treenit vetämään muovilla ( Hänski ) tuon Urskin surullisen tilanteen vuoksi. Raviradalla, jossa on yhteensä 3 kpl täysimittaisia jalkapallokenttiä, temmeltää koko viikonlopun koirat. Sinnekään ei siis ole asiaa.

Vierasjoukkue FC KTP on edellisten kierrosten voitoillaan kammennut itsensä A lohkon piikkipaikalle ja halajaa palavasti Ykkösen karsintapaikkaa. Edellisellä kierroksella kotkalaiset kaatoivat kotonaan PKKU:n lukemin 5-0. Joukkueen maaliruisku on brasilialainen Lucas, joka on Kakkosen otteluissa osunut 6 kertaa. Vierasjoukkueen ennakko http://www.fcktp.fi/ennakko-lucas-haluaa-auttaa-joukkuettaan-voittamaan/

Urskiin on luvassa hyvä tunnelma ja viihdyttävä jalkapallo-ottelu. Runsaslukuisen kotiyleisön lisäksi ennakkotietojen mukaan Kotkasta tullee muutama bussillinen ahtaajafutiksen ystäviä kannustamaan vierasjoukkuetta.

Tervetuloa kannustamaan MiPK kotivoittoon !