KISSOILLE JÄLLEEN VIERASTAPPIO

Ottelu: MYPA-MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: perjantai 25.5.2018 klo 18.30
Kenttä: Saviniemi TN
Lopputulos: 1-0 ( 0-0 )

Otteluraportti:

MiPK ei vieläkään onnistunut nappaamaan kauden ensimmäisiä vieraspisteitä kentällä peliajan puitteissa. Sarjanousija MYPA jatkoi hyvää virettään ja otti toisen peräkkäisen voittonsa sarjassa todella tyylikkäästi ja laadukkaasti järjestetyssä kotiottelussa. Kissat ei koko ottelun aikana päässyt oikein kunnolla ns. kuskin paikalle.

– Oma ja vaadittava tekemisen taso jäi tänään meiltä saavuttamatta. Tuntui, kuin olisimme olleet aavistuksen jäljessä liian suuren osan pelistä, totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa päävalmentaja Janne Moilanen omiensa otteista.

Ottelun avausjakso oli yritteliäästä ilmeestä huolimatta molemmin puolin varsin tilanneköyhää jalkapalloa. Vierasjoukkueen paras tilanne oli ottelun 9. minuutilla, kun Tuomas Koppelomäki pääsi boxista yrittämään maalintekoa. Kotijoukkueen vaarallisimman oloiset tilanteet tulivat Kissojen keskialueen pallonmenetyksistä ja nopeilla tilanteenvaihdoilla MYPA pyrki kääntämään nämä ylivoimahyökkäyksiksi. Noin 20. minuutin kohdalla MYPA joutui vaihtamaan loukkaantumisen vuoksi maalivahtiaan, mutta ei tämä vaihto ainakaan maalivahtipelaamista huonontanut, kuten toinen jakso osoitti.

– Toisella jaksolla meillä oli mahdollisuus tehdä helpottava avausmaali, mutta viimeistely-yritykset jäivät ponnettomiksi, Moilanen tiivisti toisen jakson Kissojen osalta.

Parhaimmat maalintekopaikat osuivat toisen jakson viimeiselle 20 minuuttiselle, kun Tommi Ekmark nostettiin kärkeen puoliajalla vaihdosta sisään tulleen Rafaelin pariksi. Laadukkain paikka siunaantui 81. min. kohdalla Isaac Kannahille, mutta aivan maalin läheltä lähtenyt laukaus suuntautui päin MYPA – vahtia. Tästä kului vain viitisen minuuttia ja Jussi-Pekka Rämä onnistui puskemaan Kissapuolustuksen keskeltä 1-0 voitto-osuman kotijoukkueelle.

– Toivottavasti tämä palvelee ensi perjantain paikallisottelua silmäillen sopivana herätyksenä sarjan vaativuudesta. Pelkkä ok suoritus ei yksinkertaisesti riitä voittamiseen, Moilanen päätti.

Ottelun kokoonpanot: https://www.palloliitto.fi/ottelu/984694

Seuraavan kerran MiPK on tulessa Derbyperjantaina 1.6., jolloin pelataan klo 19.00 paikallisottelu MiPK-MP täyteen ahdetussa Urskissa.