Kissat matkaavat Nurmijärvelle

NJS – MiPK
Klaukkalan nurmi
17.8 klo 17.00

Mikkelin Pallo-Kissat matkaa huomenna lauantaina Nurmijärvellä NJS:n vieraaksi. Molemmilla joukkueilla on 15 sarjakierroksen jälkeen kerätty 16 pistettä. Se oikeuttaa sarjataulukossa sijoille 8 ja 9. Molemmilla joukkueilla on myös takanaan vaikeampi ajanjakso, jolloin pisteitä ei ole kertynyt aivan toivottuun malliin, eli tasaisista lähtökohdista lähdetään huomiseen taistoon.
NJS:llä on ollut vaikeuksia löytää pelaajaa, joka iskisi maaleja tasaiseen tahtiin. Siitä kertoo heidän eniten maaleja tehneen pelaajan (neljä henkilöä) maalisaldo, joka näyttää kahta osumaa. 15 ottelussaan he ovatkin osuneet maalipuiden väliin vain 14 kertaa. Päästettyjä maaleja heillä on 21 kappaletta.
Edellisellä kierroksella Pallo-Kissat pelasivat PEPOn kanssa 1-1 tasapelin, vaikkakin peli oli käännettävissä voitoksi asti, mutta Kissalauma ei siihen vielä pystynyt. Nyt olisikin hyvä aika palata taas voittojen tielle ja lähteä parantamaan sarjasijoitusta. ”Tiukka matsi taas tulossa ja tekeminen on tällä viikolla ollut hyvää treeneissä, joten odottavaisin mielin lähdetään matsiin. Usko on vahva, että huomenna palaamme taas voittojen tielle ja saamme palkinnon kovasta työstämme” kertoo keskikenttäpelaaja A-P Kesonen.
Loukkaantuneiden kirjoissa jatkaa Antti Voutilainen, jonka sitkeä takareisivamma ei ota helpottaakseen. Muutoin Kissalauma saa jalkeille parhaan miehistönsä. Peukut pystyyn Kissalauman voitolle!