Kärkikamppailuun Helsinkiin

Klubi 04 – MiPK
Telia 5G Areena
13.6 klo 18.30

Helsingissä pelataan tänään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjataulukossa neljäntenä oleva Mikkelin Pallo-Kissat matkaa kolmantena olevan Klubi 04 vieraaksi. Viime sunnuntaina Kissat kokivat pettymyksen Vantaalla, kun VJS taisteli vajaamiehisenä pisteet jakoon. Klubi 04 edellinen ottelu päättyi niin ikään tasapeliin, kun joukkue vieraili Mikkelissä MP:n vieraana.
Kotijoukkue Klubi 04 on täynnä taitoa ja nuoruuden intoa ja he tykkäävät käyttää hyödykseen Telia 5G Areenan isoa ja hyväkuntoista tekonurmea pallonhallinnassaan. Joukkueessa on paljon nuorten maajoukkueiden pelaajia ja vahvistuksia on ollut myös HJK:n veikkausliigajoukkueesta. Joukkueesta löytyy myös Kissoille tuttu pelaaja, kun viime kaudella myös MiPK:ssä pelannut Victor siirtyi täksi kaudeksi helsinkiläisten riveihin.

”Tiedossa on, että vastassa on taitava joukkue, mutta lähdemme Helsinkiin hyvällä itseluottamuksella hakemaan pisteitä kotiin. VJS:ää vastaan olimme taas vahvoja ensimmäisellä puoliajalla, mutta emme onnistuneet naulaamaan peliä lukuisista paikoista huolimatta. Uskon että, tulemme saamaan tilanteita myös Helsingissä ja ne pitää pystyä käyttämään hyödyksemme parammin” analysoi päävalmentaja Moilanen.

Kissojen terveystilanne näyttää hyvältä ja viime pelistä poissaolleet Rafael ja Voutilainen on saatu takaisin kokoonpanoon. Lähdetään hakemaan pisteet kotiin! C´moon Kissat!