Kakkonen alkaa 13.6

Miesten Kakkonen 2020:
– Sarja alkaa 13.6.
– Pelataan kaikissa kolmessa lohkossa yksinkertainen sarja (11 ottelua) sekä kolme neljän joukkueen alueellista lohkoa kaksinkertaisena sarjana (6 ottelua), yhteensä 17 kierrosta.
– Tavoitteena oleva sarjan päättymispäivä on 31.10.
– Pallo-Kissojen kanssa samassa aluelohkossa pelaavat PePo, Kultsu FC ja FC Reipas.

Tämä tiedote Palloliiton sivuilta 15.5. Linkki uutiseen: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/nain-pelataan-kausi-2020-miesten-ykkosessa-ja-kakkosessa-seka-naisten-ykkosessa

MiPK on sopinut kaksi harjoitusottelua ennen kauden alkua. 4.6 torstaina pelaamme rakasta paikallisvastustaja MP:tä vastaan, sekä 7.6 vastaan tulee FC Vaajakoski. Aika ja paikka tarkentuu myöhemmin.

” Todella hienoa, että nyt tiedämme milloin voimme aloittaa sarjakauden. Kaksi viikkoa vielä harjoittelua pienryhmissä ja sen jälkeen pääsemmekin aloittamaan valmistautumisen pariin tiukkaan treenimatsiin ja kauteen koko joukkueen voimin. Totta kai sitä jalkapallon suurkuluttajana olisi toivonut täysimittaista sarjaa, mutta nyt poikkeustilanteessa on loistavaa että pääsemme ylipäätään pelamaan. Yhden päivän se ketutti, mutta heti sen jälkeen siirrettiin katseet tulevaan ja ruvettiin keskittymään, että olemme mahdollisimman valmiit 17 ottelussa.” kertoo päävalmenataja Ekmark.