Joensuusta vieraita Kissoille

MiPK – JIPPO
Urski
to 27.6 klo 18.30

Kevätkierroksen viimeisessä kotipelissä Urskiin vieraaksi saapuu Joensuun JIPPO, joka on sarjataulukossa tällä hetkellä kolmannella sijalla. JIPPO on päästänyt lohkon vähiten maaleja, mutta hyökkäyspäässä on ollut vaisumpaa vain kahdeksalla tehdyllä maalilla. JIPPO aloittikin kautensa pelaamalla jopa neljä 0-0 tulokseen päättynyttä ottelua putkeen. Joukkue ei myöskään ole hävinnyt vielä otteluakaan. Viime kierroksella JIPPO pelasi NJS:n vieraana tasan 1-1, kun taas Kissat koki tappion Viikingeille. JIPPO on tuttu seura parille Kissa-paidallekkin, kun viime kaudella Joensuussa pelanneet Ville Teräsranta ja Nelson Appiah siirtyivät keväällä Kissoihin.

”Seuraavat kaksi ottelua on tärkeitä kun kohtaamme ensin JIPPO:n kotona ja sitten onkin odotettu paikalliskamppailu MP:tä vastaan. Näistä pitäisi pisteitä saada, jos haluamme pysyä kärjen matkassa. Viikingit pelissä heikkoa oli oman maalinedustamme puolustaminen, mikä pitää saada nyt takaisin omalle hyvälle tasollemme” analysoi päävalmentaja Moilanen.

Huipputärkeitä pisteitä taas siis jaossa, ja kotiyleisön tuki on tärkeää. Nähdään siis Urskissa ja kannatetaan Kissat voittoon!

Ps. Nykyään meillä onnistuu myös korttimaksaminen!