JÄPS JA PALLO-KISSAT KÄRKIKAMPPAILUSSA

Ottelu: JäPS – MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 22.9.2018 klo 15.00
Kenttä: Järvenpää ( N )

Otteluennakko:

Kakkosen A lohkon viimeisillä kierroksilla käydään todellisia jännityskamppailuja sekä kärjessä että häntäpäässä. Yksi trillereistä pelataan lauantaina klassisella Järvenpään nurmella, kun JäPS isännöi Mikkelin Pallo-Kissoja. Voitto kummalle tahansa merkitsee ratkaisun lohkovoiton osalta siirtyvän viimeiselle kierrokselle. Tasapeli jättää myös vielä pienen oljenkorren molemmille, mutta tappio tietää todennäköisesti lohkovoiton karkaamista omista näpeistä. Kevätkierroksella Urskissa MiPK oli tässä ottelussa vahvempi lukemin 1-0, mutta tuo tulos on jo historiaa.

– JäPS on laadukas, hyvin hyökkäävä joukkue ja etenkin kotonaan esiintynyt todella vahvasti. Erittäin mielenkiintoinen kamppailu on luvassa ja voimme hyvillä mielin lähteä haastamaan jälleen sarjassa yläpuolellamme olevaa nippua, tuumii päävalmentaja Janne Moilanen ottelun aattona.

Lauantain otteluun MiPK on päässyt valmistautumaan ehjällä treeniviikolla. Pelikieltoja ei ole voimassa ja joukkue on pysytellyt pääsääntöisesti terveenä huolimatta syksyisin saapuvista flunssapiikeistä.

JäPS on sarjassa sijalla 2. ( 34 pistettä ) ja MiPK sijalla 4. ( 33 pistettä ). Kärjessä viilettää MYPA ( 36 pistettä ), kun kaikilla joukkueilla on kaksi ottelua jäljellä. Edellisellä kierroksella MiPK horjutti PEPO:n asemaa kärjessä, kun se kukisti lappeenrantalaiset kotonaan 2-1. JäPS taasen pelasi 3-3 tasurin sarjapaikastaan taistelevan FC Vaajakosken vieraana.

Kotijoukkue JäPS on tehnyt Kakkosen A lohkossa eniten maaleja yhteensä 52 kpl. Ahnein maaliseppo on ollut Tuure Nummi, joka on paukutellut 13 kaappia. Lisää tulivoimaa JäPS sai syksylle, kun Kron Rexhepi siirtyi järvenpääläisten riveihin. Varmuudella tullaan siis näkemään ahne ja nälkäinen kotijoukkue. Lisäksi voidaan odottaa tunnelmallista ottelutapahtuma, jossa mm. Jallu Kurittu kumppaneineen laittaa ns. parasta pöytään Mikkelistä saapuville vierailleen.

Ottelu on Veikkauksen Pitkävetokohde. Kertoimet 1,70 – 4,20 – 3,35.

Taistellaan MiPK vieraspisteet kotiin !