Huomenna vastassa RiPa, Jippon kanssa päädyttiin 0-0 lukemiin

Paikka: Urpola
Aika: 19.3 klo 19.15
Avauskokoonpano: Antti Lampinen, Ville Teräsranta, Tommi Ekmark, Miika Ekmark, Keito Tonami, AP Kesonen, Ville Kirvesoja, Markus Brusila, Santeri Suutari, Rafael, Aleksis Lehtonen
Vaihdossa: Jonne Uronen, Nelson Appiah, Mehdi Mohammadi, Akseli Kaukonen, Toni Neuvonen, Patrick Skaffari

Pallo-Kissat pelasivat lauantaina 16.3 hyvän ottelun Joensuun JIPPOa vastaan. Ottelun alku oli joensuulaisten hallintaa, mutta mitään vaarallista he eivät saanet aikaan parinkymmenen minuutin hallintajaksosta huolimatta. Jakson edetessä ote kääntyi Pallo-Kissoille. Jakson lopulla ottelun parhaat paikat siunaantuivat Rafaelille, joka pääsi laukomaan noin viidestä metristä, mutta niukasti ohi etukulmasta. Rafael pääsi myös puskemaan hyvän keskityksen jälkeen takatolpalta, mutta tällä kertaa tuloksettomasti. Tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Toisella jaksolla ei maalipaikoilla kumpikaan joukkue juhlinut. Paras sauma tarjoutui, kun Aleksis Lehtonen riisti pallon aivan sivurajan tuntumassa ja tarjosi oivan läpisyötön keskellä päivystäneelle Mehdi Mohammadille. Mehdi haastoi maalivahdin ja kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti, mutta avustava oli kerennyt liputtaa tilanteen paitsioksi ja näin jatkettiin JIPPOn vapaapotkulla. Muita mairittelevia tilanteita ei toisella jaksolla nähty ja näin ottelu päättyi varsin ansaitusti 0-0 lukemiin. Pallo-Kissojen peli vaikutti varsin valmiilta ajankohtaan nähden ja tästä on hyvä jatkaa kohti huomista RiPa peliä. Päävalmentajan ja Antti Pekka Kesosen, sekä Miika Ekmarkin mietteet löytyvät Kissojen Facebook sivuilta.

Huomiseen RiPa peliin joukkueella on siis hyvät lähtökohdat. Onnistunut ottelu takana, josta joukkue lähtee viilaamaan pieniä asioita paremmaksi heti huomiseen otteluun. Terveystilanne on hyvä. Vain Calvin Damm ja Jarkko Heimonen huilaavat huomisen matsin loukkaantumisten takia, mutta molempien tilanne on se, että lähiaikoina he ovat jo mukana kokoonpanossa.

”Tulemme sarjassakin pelaamaan useasti tänä kesänä kahden ottelun viikkoja, joten tämä on hyvä testi pelaajille, kuinka he jaksavat tässä vaiheessa tätä rytmiä, sekä toki arvokasta tietoa heille myös palautumisen suhteen. Huomenna haluamme pitää kovaa tempoa ja kehittää pelaamistamme edelleen lauantaista, joten kyseessä on tärkeä tapahtuma. Pienet asiat ja ajoitukset ratkaisevat, joten niitä lähdemme kehittämään” kertoo päävalmentaja Janne Moilanen

Huomenna siis MiPK-RiPa klo 19.15 Urpolassa. Kioski palvelee ottelun ajan. Kausikortit saat kätevästi ostettua paikan päältä kioskista hintaan 70e. Tervetuloa seuraamaan ottelua!