Hugo Kemppainen Kissoihin

Mikkelin Pallo-Kissat ja 20-vuotias Hugo Kemppainen ovat tehneet 2-vuotisen pelaajasopimuksen. Raamikas Suomalais-Yhdysvaltalainen Hugo saapui Suomeen jo tammikuussa ja on ollut Kissojen treeneissä kuukauden päivät. Hugo on pelipaikaltaan keskuspuolustaja. Aiempaa pelikokemusta hänellä ei Suomen kentiltä löydy.

”Hugo vakuutti johtajuudellaan ja asenteellaan treenaamista kohtaan. Hänen vahvuutensa liittyvät puolustuspelaamiseen ja uskon että, kovalla harjoittelulla hänestä voi nopeassakin aikataulussa kuoriutua erinomainen pelaaja tälle tasolle. Hugon projekti meillä on pitkäaikaisempi, koska hän vaatii sopeutumista kakkosen tasolle, mutta hän on ottanut jo todella isoja harppauksia talven muutaman kuukauden aikana, joten ehdottomasti halusin hänet meille hieman pidemmällä sopimuksella”

”Joukkue alkaa olemaan yhtä keskuspuolustajaa vaille valmis tulevaan kauteen. Maalivahtitilanteesta meillä on tiedotettavaa ensi viikolla viimeistään. Jos pääsemme kauden aloittamaan kesäkuun alussa tulee siitä silti tiivis ja pelejä on todennäköisesti suurin piirtein joka viikonloppu, jolloin on hyvä että meillä on vaihtoehtoja jokaiselle pelipaikalle. Lisäksi kehittymisen ja harjoittelun kannalta kilpailu pelipaikoista on pakollista. Joukkue on omatoimijaksolla tällä hetkellä ja katsotaan milloin pääsemme taas jatkamaan harjoittelua” kertoo päävalmentaja Ekmark