FC Vaajakoski edustuksen vieraaksi, A-junioreilla kenraaliharjoitus Komeettoja vastaan.

Pallo-Kissat jatkavat kauteen valmistautumistaan harjoitusottelulla lauantaina 6.4. FC Vaajakoskea vastaan. Peli pyörähtää käyntiin klo 13.00 ja kenttänä toimii Urpolan tekonurmi. Syksyn kabineteissa sarjanousun takaisin Kakkoseen tehnyt FC Vaajakoski oli viime kaudella tiukka vastustaja Pallo-Kissoille, molempien joukkueiden voittaessa kotiottelunsa, 3-1 Vaajakoskella ja 2-1 Mikkelissä. Vaajakoski on menettänyt viime kauden parhaan maalintekijänsä Topi Järvisen AC Kajaaniin, mutta on saanut vahvistuksia rosteriinsa konkurssiin menneestä Jyväskylän JJK:sta. ”Tulemme testaamaan ottelussa vähän uutta muodostelmaa ja pelaajia uusilla pelipaikoilla, joten on mielenkiintoista nähdä, miten tämä onnistuu. Kauden alun lähestyessä odotan joukkueelta jo kohtalaisen valmista esitystä ja ehjää 90 minuuttista” kertoo päävalmentaja Moilanen
Kissojen pelaajatilanne näyttää hyvältä, varmoina poissaolijoina ainostaan Calvin Damm ja Mehdi Mohammadi. Luvassa on taas siis hieno harjoitusottelu, jossa molemmat joukkueet hiovat viimeisiä taktiikoitaan kuukauden päästä alkavaan Kakkosen kauteen. Tervetuloa Urpolaan, kahvio palvelee ottelun ajan!

MiPK – FCV
Urpola 6.4. klo 13.00

A-junioreiden kenraaliharjoitus

A-juniorit kohtaavat viimeisessä harjoitusottelussaan Jyväskylän Komeetat Urpolassa sunnuntaina 7.4. klo 12.30. Ottelu on uusinta maaliskuussa pelatusta harjoituspelistä Komeettoja vastaan, jossa pisteet jaettiin 1-1 tuloksella Jyväskylässä. ”Tuossa maaliskuun ottelussa oltiin hyvällä jalalla liikkeellä, mutta paikoittain into voitti järjen ja meidän kenttätasapaino järkkyi, jolloin vastustaja sai vaarallisimmat hyökkäyksensä. Tavoitteena on nyt pitää pää kylmänä koko ottelun ajan, mutta yrittää saada samanlainen sähinä kentälle mitä Jyväskylässäkin” analysoi A-junioreiden apuvalmentaja Kirvesoja.
A-junioreiden kausi alkaa toden teolla lauantaina 13.4 kun Kissat matkaavat GrIFK:n vieraaksi A-junioreiden ykkösen avausottelussa. ”Olen ollut tyytyväinen poikien asenteeseen harjoituksissa ja nyt sunnuntaina komeettoja vastaan pitää näkyä asioita mitä ollaan kevään aikana harjoiteltu. Luottavaisin mielin lähdetään viikonlopun matsiin ja tulevan viikon kauden avaukseen” kertoo päävalmentaja Ekmark. Tervetuloa!

MiKi A – Komeetat A
Urpola 7.4. klo 12.30