DERBYPERJANTAINA JAOSSA ISOT PISTEET

Ottelu: MiPK-MP
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: perjantai 1.6.2018 klo 19.00
Kenttä: Urski

Otteluennakko:

Kakkosen A lohkon 7. ottelukierros tarjoaa jo alkukesään mikkeliläisille jalkapallon ystäville todellisen herkkupalan, kun toisilleen rakkaat ja perinteikkäät seurat iskevät yhteen Derbyperjantain tulikuumassa ottelussa. Paikallisottelu on samalla MiPK:n ensimmäinen kotiottelu Urskissa tällä kaudella. Ottelun panokset ovat jo sarjakauden tässä vaiheessa poikkeuksellisen kovat.

MiPK lähtee otteluun sarjasijalta 10. ja pisteitä sillä on 6 kpl. Huomioitava toki on, että tästä puuttuu vielä 3 pistettä, jotka Gnistanin valitusprosessin myötä antavat vielä odotuttaa itseään. Edellisellä kierroksella MiPK kärsi 1-0 tappion MYPA:n vieraana.

– Illan otteluun ei ainakaan tarvitse pelaajistoa erikseen herätellä ja ilmeen on oltava ihan jotain muuta kuin Myllykoskella jokaisen pelaajan osalta. Positiivisella mielellä ja uskolla omaan tekemiseen on meillä loistava mahdollisuus hyvään lopputulokseen, toteaa päävalmentaja Janne Moilanen joukkueen tunnelmista.

– Sarja on jälleen todella tasainen ja ottelun lopputulos antaa jotain osviittaa suunnasta, jota kohti keskikesää lähestyttäessä kuljemme sarjataulukossa. Ehdottomasti haluamme olla kärkikahinoissa mukana koko kauden, kiteyttää Moilanen.

MiPK pääsee otteluun ehjällä miehistöllä, kun kaikki pelaajat ovat käytettävissä illan otteluun. Kokoonpanoon ja pelaavaan miehistöön paluuta tekee myös Calvin Damm, joka on määrätietoisesti kuntouttanut itseään koko kevään. NJS ottelussa kolhun saanut Erlon on pelikuntoinen, samoin MYPA pelin väliin jättänyt kapteeni Miika Ekmark. Vaihtoehtoja Moilasella kokoonpanoon on siis riittämiin.

Kovin tavoittein sarjakauteen lähtenyt vastustaja MP lähtee otteluun sarjasijalta 8. ja pisteitä se on kerännyt 7 kpl. Edellisellä kierroksella MP kärsi kotitappion FC Vaajakoskelle lukemin 0-1. Illan ottelun kokoonpanosta varmuudella pelikiellon vuoksi poissa on joukkueen tehokkain maalintekijä Miikka Oinonen. MP:n materiaalissa on kuitenkin leveyttä riittävästi ja paikallismedian mukaan päävalmentaja Janne Wilkmanin ajatuksissa on vain voitto tästä ottelusta.

Myyntipisteet ja anniskelualue Urskissa palvelevat klo 18.00 alkaen. Tervetuloa hyvissä ajoin Urskiin viihtymään ja kannustamaan MiPK kotivoittoon !