MP-MiPK TORSTAINA URSKISSA

Ottelu: MP-MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: torstai 16.8.2018 klo 18.30
Kenttä: Urski ( N )

Otteluennakko:

Kesän taittuessa kohti loppukesää ja syksyä on torstaina vuorossa Kakkosen A lohkon kierroksen seuratuin kamppailu: Mikkelin derby kaudella 2018 osa II, kotijoukkueena vuorostaan MP. Kevätkierroksella MiPK:n isännöimä ottelu päättyi sopuisasti lopputulokseen 1-1.

Vierasjoukkue MiPK lähtee otteluun allaan kotitappio MYPA:lle viime kierrokselta lukemin 1-2. Tällä hetkellä virallisessa sarjataulukossa Kissat on sijalla 8. ( 16 ottelua / 21 pistettä ). Nähtäväksi jää, koska Gnistanin valitusprosessi Palloliiton päätöksestä ( ottelu 5.5.2018, lopputulos Gnistan – MiPK 0-3 ) saapuu maaliin ja voimassa oleva lopputulos päivitetään sarjataulukkoon.

– MYPA tappio on nollattu ja tosissaan lähdetään MP haastamaan torstaina. Näihin otteluihin ei tarvitse erikseen pelaajia sytytellä ja valmistautuminen on sujunut suunnitellusti, toteaa päävalmentaja Janne Moilanen ottelun aattona.

Kissat pääsee otteluun täydellä miehistöllä, kun viime ottelussa kolhun käteensä saanut kapteeni Miika Ekmark on myös pelikunnossa. Puolustaja Jaakko Teräsranta sen sijaan matkusti MYPA ottelun jälkeen takaisin opintojen pariin Yhdysvaltoihin. Kissat toivottaa Jaakolle menestystä opintojen ja jalkapallon parissa rapakon takana !

Suosikkina derbyyn lähtevä MP ( Veikkauksen Pitkäveto – kertoimet; 1,85 – 3,75 – 3,20 ) palasi voittokantaan edellisellä kierroksella, kun se kukisti FC Vaajakosken vieraissa lukemin 0-2. Sarjataulukossa MP on sijalla 5. ( 16 ottelua / 26 pistettä ) ja se tavoittelee vielä tosissaan mahdollista karsijan paikkaa A lohkossa. Tätä silmäillen joukkue onkin tehnyt vielä kovat ulkomaalaishankinnat loppukaudeksi mm. maalivahtiosastolleen.

– Kiihkeä paikallisvääntö on ennakoitavissa ja molemmille varmasti täydet pisteet maistuisivat tasaisessa sarjassa. Kokoonpanomme otteluun niitataan kiinni keskiviikkoiltana, päättää Moilanen.