Calvin Damm ja Eero Karjalainen sopimuksiin

Calvin Damm ja Eero Karjalainen laittoivat nimensä vuoden mittaisiin sopimuksiin. 23-vuotias Calvin Damm on pelannut Kissapaidassa 32 ottelussa tehden 3 maalia. Viime vuonna hän kärsi loukkaantumista, mutta on pystynyt harjoittelemaan koko syksyn täysipainoisesti. Pelipaikaltaan Calvin on laitapakki/laituri.

21-vuotias toppari Eero Karjalainen pelasi viime vuonna Lahden Reippaassa 11 ottelussa. Hän on myös tuttu pelaaja Mikkeliläisille pelattuaan toissa vuonna Mikkelin Palloilijoiden riveissä.

”Calvin ja Eero ovat keskustelujemme ja harjoitusten pohjalta juuri sellaisia pelaajia, keitä Rafaelin kanssa haluamme riveihimme. He sitoutuvat ja ymmärtävät yhteisen kulttuurimme, mitä haluamme luoda ja mihin etsimme pelaajia. Kumpikaan ei ole vielä lopullista läpimurtoaan kakkoseen tehnyt ja sitä tavoittelemme heidän kohdallansa”.

Joukkueen rakennuksemme etenee mallikkaasti, sillä meillä on tällä hetkellä kasassa 12 pelaajasopimusta, joista loput julkaisemme, kun saamme miehet kaupunkiin ja nimet lopullisesti alle. Kaikki he ovat käytettävissä jo tämän kuun aikana. Lisäksi olemme pitäneet yhteyttä useamman viime kauden pelaajan kanssa, sekä useamman uuden ja uskoisin että tammi-helmikuun aikana saamme paletin melkein valmiiksi.

Nyt on jo selvää, että joukkue uudistuu rajusti tulevalle kaudelle, joka taas on erinomainen haaste minulle ja Rafaelille. Toki se ei ole unelmatilanne, mutta haluan itse kaivaa positiiviset asiat esille, ja tässä se on ehdottomasti se, että pääsemme aloittamaan niin sanotusti puhtaalta pöydältä, jolloin oppiminenkin itsellä ja pelaajilla on tehokkaampaa, kun luomme uusia vuorovaikutussuhteita ja yritämme oppia toisiltamme. Tämähän on pelaajien ja valmennuksen yhteinen juttu, jossa yritämme yhdessä päästä asettamiimme tavoitteisiin, sekä henkilökohtaisesti, että joukkueena” kertoo päävalmentaja Tommi Ekmark

(Kuvasta puuttuu armeijan harmaissa parhaillaan oleva Eero Karjalainen)