Antti Voutilainen ja Ville Teräsranta jatkaa

Antti Voutilainen ja Ville Teräsranta laittoivat nimensä vuoden jatkosopimuksiin. 23-vuotias Antti Voutilainen on pelannut kakkosta 62 ottelun verran tehden 10 maalia. Antti on pelipaikaltaan laituri. Pari viime kautta on ollut loukkaantumisten sävyttämiä, mutta siitä huolimatta hän on onnistunut Pallo-Kissa paidassa 4 kertaa maalinteossa.

Kissakasvatilla 24-vuotiaalla Ville Teräsrannalla on kokemusta kakkosesta 36 ottelun verran. Maalinteossa hän on onnistunut kaksi kertaa. Ville on pelipaikaltaan laitapuolustaja. Villelläkin pari viime kautta on ollut loukkaantumisten sävyttämiä.

”Loistavaa että kaksikko päätti jatkaa meillä. Heillä on kova halu auttaa seuraa menestymään ja saada itsekin ehjä ja vahva kausi alle. Tietenkin päätavoite molempien kohdalla on se, että he pysyvät ehjänä ja treenaavat huolellisesti läpi harjoituskauden. Vasta sen jälkeen voimme puhua pelillisistä tavoitteista. Kaksikko on jo osoittanut olevansa erinomaisia pelaajia tälle tasolle ja tietenkin tavoitteemme ovat siellä yläpäässä mitä he vielä voivat osoittaa olevansa tällä tasolla. Loistavaa päästä työskentelemään heidän kanssaan” kertoo päävalmentaja Ekmark