AC Barca Pallo-Kissojen vieraaksi

Aika: Lauantai 22.2 klo 13.00
Paikka: Urpola

Huomenna pelataan kovan rutistuksen päätteeksi viimeinen harjoitusottelu enne viikon mittaista loma jaksoa. Alkuvuoden harjoitusotteluissa on kohdattu JJK ja Kultsu FC, joista saldona on 1-1 tasapeli ja 3-1 tappio Kultsulle. AC Barca pelaa itä/keskisuomen kolmosessa. Tulevalle kaudelle he ovat saaneet useampia kokeneita pelimiehiä, jotka ovat pelanneet kakkosta Kufu:ssa, joten hyvä haaste on tulossa Kissalaumalle.

MiPK lähtee peliin usean poissaolon saattelemana. Ville Teräsranta, Eero Karjalainen, Ali Al-Musawi, Bob Diasonama, Ajdin Zec, Antti Lampinen ja Jaakko Teräsranta ovat poissa erinäisten syiden takia. Kaikkien heidän pitäisi olla pelikunnossa taas viikon mittaisen lomajakson jälkeen, joten kyse on pienistä loukkaantumisista/Flunssasta/henkilökohtaisista syistä. Jaakko palaa Mikkeliin toukokuun alussa opiskelujen päätyttyä.

”Lähdemme otteluun samalla ryhmällä, joka on pelannut pääosin alkutalven ottelut. Olemme pystyneet kehittämään peliämme JJK pelistä Kultsu peliin, vaikkakin tulos oli heikompi. Barca peliin lähdemme kehittämään peliämme jälleen eteenpäin erityisesti viimeisen kolmanneksen osalta. Olemme harjoitelleet kovaa ja haluan sen näkyvän huomisessa matsissa”

”Saamme koko nipun taas kasaan viikon lomajakson jälkeen ja olen todella tyytyväinen siihen mitä tekimisemme on ollut koko talven ajan. Mielestäni useampi pelaaja on ottanut isoja harppauksia talven aikana. Käymme keskusteluja vielä useamman pelaajan kanssa ja koitamme löytää vielä muutamia oikeita palasia vahvistamaan rivejämme, mutta olen tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen tässä vaiheessa vuotta” kertoo päävalmentaja Tommi Ekmark

Seuraava harjoitusottelu on sovittu 5.3 torstaina, kun Mikkeliin saapuu vieraaksi Savonlinnalainen STPS