Joensuun JIPPO Mikkeliin Pallo-Kissojen vieraaksi

Aika: 16.03. klo 13.00
Paikka Urpolan tekonurmi

Mikkelin Pallo-Kissat aloittaa härkäviikkonsa huomenna 16.3 klo 13.00 pelaamalla Urpolassa Joensuun JIPPOa vastaan. Härkäviikko jatkuu tiistaina 19.3 RiPa ottelulla Urpolassa ja seuraavana viikonloppuna joukkue matkaa Lahteen puolustaman TUL-Cupin mestaruuttaan viime vuodelta. Neljä peliä siis tulossa lyhyen ajan sisään. Näissä päästään kehittämään peliä, sekä saadaan otantaa että missä mennään ajankohtaan nähden.

JIPPO on pelannut talven aikana menestyksekkäästi kakkosen Suomen Cupia, jossa se kaatoi MP:n 3-1 ja pelasi PEPOn kanssa 0-0 tasapelin. Puolivälierissä kaatui FC Espoo 2-1 lukemin. Välierissä joukkueella nousi tie pystyyn kärsittyään 2-1 tappion Gnistanille. Talven harjoitusottelujen tulokset kielivät siitä, että JIPPO pyrkii todellakin ensi kesänä olemaan lohkon kärkipäässä. Pallo-Kissoilla on kova tehtävä raapia voitto kovassa talvivireessä olevista Joensuulaisista.

Pallo-Kissat on harjoitellut kovaa hiihtoloman jälkeiset pari viikkoa ja pääsee otteluun hyvin valmistautuneena. Poissa varmuudella on vain Calvin Damm, joka on palannut jo joukkueen treeneihin. ”Pääsemme aloittamaan härkäviikon todella kovalla haasteella, sillä JIPPO on pelannut vakuuttavasti läpi talven. Näemme verrattuna lohkon kärkijoukkueeseen oman tasomme ja tämän hetken tilanteen. Pelaajat ovat harjoitelleet hyvin ja näen että meillä on kaikki mahdollisuudet lähteä tosissaan haastamaan vastustajaa. Kesää varten pääsemme kokeilemaan miten eri pelaajat pelaavat yhteen, joten kyseessä on tärkeä tapahtuma myös valmennuksellisesta näkökannasta” kertoo päävalmentaja Janne Moilanen.

Ensiesiintymisensä kotiyleisön edessä tekevät Keito Tonami, Jarkko Heimonen ja Aleksis Lehtonen. Otteluun vapaa sisäänpääsy. Kioski palvelee ottelun ajan. Kausikortit hintaan 70e myynnissä kioskissa. Huomenna nähdään Urpolassa! Tervetuloa seuraamaan ottelua!