Ottelu: JäPS – MiPK
Sarja: Kakkonen A lohko
Pvm: lauantai 22.9.2018 klo 15.00
Kenttä: Järvenpää ( N )
Lopputulos: 3-3 ( 0-3 )

Otteluraportti:

Kakkosen A lohkon toiseksi viimeisellä kierroksella pelatut ottelut eivät vielä tuoneet ratkaisua lohkovoiton ja Ykkösen karsintapaikan osalta. Vain sarjasta putoajat ( FCV, PKKU ja LPS ) ovat jo selvillä ennen viimeistä ottelukierrosta. Järvenpäässä sekä JäPS että MiPK jakoivat pisteet lopulta lukemin 3-3 ja näin helpottivat sarjakärki MYPA:n ja kakkosena keikkuvan PEPO:n taistelua lohkovoitosta.

Ottelun avausjakso kulki täysin Kissojen pelisuunnitelman mukaisesti ja se pystyi hyödyntämään maalintekopaikkansa erittäin hyvin.

– Avausjakso oli meidän tuttua pelitapaa ja kun sitä toteutamme hyvin, voimme odottaa tulosta jokaisesta ottelusta. Toisen jakson jouduimme ottamaan rajusti vastaan ja tällä kertaa taistelumme ei riittänyt voittoon asti, harmitteli lopputulosta päävalmentaja Janne Moilanen.

MiPK siirtyi ottelussa johtoon 26. minuutila, kun Isaac Kannah viimeisteli kauden viidennen osumansa. Avausjakson Kissailoittelua jatkoi Tuomas Koppelomäki, joka onnistui kahdesti vieden vieraat 0-3 taukojohtoon. Koppelomäkikin on nyt onnistunut viidesti maalinteossa kauden aikana.

Toiselle jaksolle JäPS tuli sisuuntuneena ja vielä uskoen omiin mahdollisuuksiinsa. Ottelun 52. minuutilla tullut Kron Rexhepin kavennusosuma 1-3 toi valtavasti lisäenergiaa JäPS:n taisteluun ja paine alkoi vyörymään kohti MiPK:n ja Antti Lampisen vartioimaa maalia. Syksyksi JäPS:iin siirtynyt Rexhepi latoi vielä kaksi osumaa, joista 3-3 osuman lisäajalla.

– Pelattavaa jäi vielä viimeiseenkin otteluumme. Varmuudella haluamme tuon ottelun voittaa ja nyt jo reippaasti plus merkkisen kautemme päättää mahdollisimman hyvin myös sarjasijoituksen osalta, ennakoi Moilanen jo kauden päätösottelua.

Kauden viimeisessä ottelussaan MiPK kohtaa FC Vaajakosken. Ottelu pelataan lauantaina 29.9.2018 klo 15.00 Urskissa.

Ottelun tiedot https://www.palloliitto.fi/ottelu/984785