5 uutta pelaajasopimusta, taustoihin lisäystä

Mikkelin Pallo-Kissat on tehnyt 2-vuotiset sopimukset Toni Neuvosen ja Artturi Lehkosen kanssa. 1-vuotisiin sopimuksiin nimensä alle laittoivat Viljami Jurvanen, Ajdin Zec ja Samuli Kaasalainen.

Toni Neuvonen on ollut edustusjoukkueen mukana jo useamman vuoden ajan. Kokemusta hänelle on kakkosesta kertynyt muutaman ottelun verran. Pelipaikaltaan hän on keskikenttä.

Artturi Lehkonen pelasi viime kaudella seuran A-nuorissa ja pääsi harjoittelemaan edustuksen mukana jo viime loppukesästä lähtien. Pelipaikaltaan hän on toppari.

Viljami Jurvanen saapuu Pallo-Kissoihin MP:stä. Viime kaudella hän pelasi, sekä A-nuorissa, että SaVun riveissä. Pelipaikaltaan hän on keskikenttä.

Ajdin Zec saapuu Mikkeliin Helsinkiläisestä FC Konnusta. Viime kaudella hä pelasi etelä-Suomen kolmosta. Pelipaikaltaan Ajdin toppari/laitapuolustaja.

Samuli Kaasalainen jatkaa Pallo-Kissoissa. Viime kaudella hän teki pelaamassaan 9 ottelussa Pallo-Kissoille 4 maalia. Kokemusta ”Gaasalla” on kakkosesta reilun 90 ottelun verran. Pelipaikaltaan hän on laituri/hyökkääjä.

Taustoihin liittyvät lääkäriksi mukaan tuleva Saara Parkkinen ja Fysioterapeutiksi/fysiikkavalmentajaksi mukaan liittyvä Janne Romo.

”Toni ja Artturi ansaitsivat tässä kolmen kuukauden treenijakson aikana tekemisillään 2-vuotiset sopimukset. Heidän asenteensa ja motivaationsa harjoittelua kohtaan on ensiluokkaista. Toki yhtään sopimusta en tee, sillä periaatteella, että on oma juniori tai pelkkä hyvä asenne, vaan pojat ovat harjoituksissa näyttäneet, että heillä on edellytyksiä pelata jo miesten peleissä tulevalla kaudella”.
”Ajdin kävi meillä syksyllä testillä ja hänen kanssaan meillä on ollut sopimus jo pidemmän aikaa, mutta tulevalla viikolla saamme hänet vasta treenivahvuuteen. Hänen persoonansa ja ominaisuutensa sopivat erinomaisesti joukkueeseemme. Hän pystyy pelaamaan useampaa paikkaa puolustuksessa. Loistavaa saada hänet mukaan viimeinkin”.

”Viljami on harjoitellut kanssamme menneen viikon ja heti ensimmäisistä treeneistä näki, että hänelle on erinomaisia ominaisuuksia jalkapalloilijaksi. Hänellä on alla pidempi loukkaantuminen, joten kuntotasot eivät ole aivan kohdillaan, mutta on hienoa, että hän halusi tulla meille ja uskon että kovalla työnteolla hän tulee yllättämään monet ensi kesänä”.

”Samulin kanssa kävimme hyviä keskusteluja jo ennen joulua, mutta hän luonnollisesti halusi tarkastaa muitakin vaihtoehtoja, joita hänellä oli. Onneksi hän halusi sitoutua projektiimme ja tavoitteisiimme, jolloin saamme hänet mukaan joukkoon. Yhteinen uskomuksemme on että hän ei ole vielä parasta kauttaan pelannut ja sitä lähdemme hänen kanssaan tavoittelemaan. Samuli liittyy mukaan treenivahvuuteen ensi viikolla”

”Tulevalla kaudella haluamme rakentaa kulttuuria, joissa korostuu sanat ammattimaisuus, kollektiivi ja harjoittelukulttuuri. Tähän olennaisena osana liittyy toimiva hoitoketju lääkärin ja fysioterapeutin/fysiikkavalmentajan, että valmentajien välillä. Se miten olemme lähteneet asiaa lähestymään ei ole vain loukkaantuneiden pelaajien näkökulmasta. Tulemme panostamaan paljon myös fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen, lihasheikkouksien kartoittamiseen, että ihan juoksuteknillisiin asioihin liittyen edellä mainittuihin seikkoihin. Janne ja Saara tuovat valtavasti lisää osaamista tuohon liittyen, joten olen todella tyytyväinen heidän tuloonsa mukaan.”
Huomenna vastassa JJK

Pallo-Kissat matkaavat JJK:n vieraaksi huomenna 25.1 klo 16.00 alkavaan otteluun. Ottelu pelataan Vehkahallissa. Ottelun lähdetään ryhmällä, joka on harjoitellut, tiivisti läpi tammikuun. JJK pelasi viikko sitten samassa paikassa MP:tä vastaan häviten 1-4. Joukkueessa pelaa viime kaudella Kissoja edustaneet Ville Kirvesoja ja Jonne Porkka.

”Tiiviin treeni rupeaman keskellä lähdemme haastamaan JJK:ta tosissaan. Ottelu on hyvä näytönpaikka useammalle pelaajalle, sillä vastaan tulee varmasti kakkoseen laadukas joukkue. Meillä useampi pelaaja on vasta liittynyt tai on liittymässä mukaan treenivahvuuteen, joten tulen antamaan peliaikaa niille, joista tiedän, että he ovat treenanneet hyvin ja valmiita haastaman JJK:ta. Tavoitteenamme on pelata hyvää jalkapalloa ja voittaa tietysti. Joukkue on odottanut kovasti, että pääsee taas pelaamaan. . Ennen joulua pelasimme RiPaa vastaan Urpolassa voittaen 4-0 ja tuosta lähdemme parantamaan. Se peli oli meiltä erinomainen esitys ja siitä lähdemme hiomaan, jo siinä onnistuneita asioita. Toki vastus on nyt paria luokkaa kovempi” kertoo päävalmentaja Ekmark

Ps. Ensi viikolla sopimusuutiset jatkuu, joten olkaahan kuulolla!