Sunnuntaina jaossa huipputärkeät pisteet

MiPK – VJS
Urski
Su 25.8 klo 18.30

Sunnuntaina pelataan todellinen kuuden pisteen ottelu, kun Kissat isännöivät VJS:ä Vantaalta. Putoamistaistoon vajonnut Kissat on vierasjoukkuetta kolme pistettä edellä sarjataulukossa sijalla 10. Viime kierroksella Kissat pelasivat kauden huonoimman ottelunsa, häviten NJS:lle Nurmijärvellä 6-2 (2-0). Nyt viimeistään onkin kasvojenpesun paikka. Vierasjoukkue jakoi pisteet Klubi 04:n kanssa viime ottelussaan lukemin 2-2, ja taistelee tietään pois putoamisviivan alta.

”Viime ottelumme Nurmijärvellä oli luokattoman huono ja joukkueessa on sen jälkeen käyty keskustelua ja sovittu, että tästä kääntyy kurssi. Tällä viikolla on reeneissä ollut hyvä meininki ja olen varma, että sunnuntaina Urskissa nähdään täysin eri Pallo-Kissat kuin Nurmijärvellä” vakuuttaa keskikenttäpelaaja Ville Kirvesoja.

Yleisön tuki on nyt entistäkin tärkeämpää, jotta kurssi saadaan käännettyä. Kaikkia tarvitaan sunnuntaina Urskissa. C´moon Kissat!

Muutoksia Kissamiehistöön

Kissamiehistössä tapahtuu muutoksia: Seura on purkanut sopimuksen Jarkko Heimosen kanssa yhteisymmärryksessä, Markus Brusila edustaa loppukauden ajan Ristiinan Palloa ja Antti Lampinen keskittyy loppukauden ajan armeijaan, eivätkä pelaajat ole enää Kissojen mukana. Kissat toivottaa pelaajille tsemppiä ja onnea loppukaudelle, sekä tuleviin koitoksiin. Hyvän kauden pelanneista seuran A-junioreista nostetaan neljä pelaajaa edustuksen rinkiin: Valtteri Leinonen, Artturi Lehkonen, Niko Kaipainen sekä Sasu Löytty. Tervetuloa pojat!